Начало ›Фирми ›Ремонти и експлоатация

Брамак покривни системи ЕООД

Брамак покривни системи ЕООД. Покривът е покрив, когато е БРАМАК. Производство на бетонни керемиди, капаци и елементи за сух монтаж. Комплексно решение и 30 години гаранция за покрива. Слънчеви колектори за вграждане в покрива.


Ондулин СМ ЕООД

Ондулин Строителни Материали ЕООД - покривни системи, покривни изолации, изолационни материали. Вносител и търговец на битумни покривни материали на френската компания Onduline Group - създател на вълнообразния покривен лист на битумна основа.


Винербергер ЕООД

Винербергер ЕООД е дъщерно дружество на Wienerberger AG - австрийски концерн с 200-годишна история и представена в 30 държави. Централата на фирмата се намира във Виена, Австрия.


Подови настилки ООД

Фирмата предлага голямо разнообразие от настилки, подходящи за офиса, магазина, хотела, ресторанта, както и луксозни домашни настилки. Вносител е на висококачествени ламинати и многослойни паркети.


Аустротерм България ЕООД

Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални решения за изолация във всяка област - от мазето до тавана.


Софстройремонт ЕООД

Софстройремонт предлага всички видове външни и вътрешни ремонти, довършителни работи и извозване на строителни отпадъци. 2 години гаранция, коректно отношение, бързо и качествено изпълнение на всички строителни услуги.


Елиа АД

Проучване, проектиране, производство, доставка и монтаж на ел. оборудване за обекти от тежката и леката промишленост, енергетиката, транспорта и др.


ЕТ Софи

ЕТ Софи -изолации, строителни ремонти, хидроизолационни и тенекеджииски работи, топло изолации, антикорозийна защита и др. Фирмата разполага с необходимата съвременна строителна механизация, транспорт и квалифицирани специалисти.


ДИЕЛ-М ЕООД

Строителство на промишлени и жилищни сгради,монтаж на топлоизолация ремонтна и довършителна дейност,доставка на материали за топлоизолация и сухо строителство,отдаване на механизация под наем.


АФИНИТИ

0887925566 ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ, ОФИСИ, ПУБЛИЧНИ И ИНДУСТРИАЛНИ СГРАДИ СЛЕД СТРОЕЖ ИЛИ РЕМОНТ.Основно почистване.Продажба на професионална почистваща техника и консумативи.Консултантски услуги и обучение на персонал.


Нектайм ЕООД

Пълен инженеринг: проектиране, доставка, монтаж, сервиз на отоплителна, вентилационна и климатична техника.


Крино ЕООД

Крино ООД - строителство, довършителни работи, ремонти.Топлоизолации , ремонт на фасади , вътрешни довършителни работиЕвродом-строй ООД

Евродом-строй ООД-строителство, строителни ремонти. Строителство, топлоизолации, ремонти до ключ.
 
Тагове Фирми