Начало ›Фирми ›Строителство ›Довършителни работи

Подови настилки ООД

Фирмата предлага голямо разнообразие от настилки, подходящи за офиса, магазина, хотела, ресторанта, както и луксозни домашни настилки. Вносител е на висококачествени ламинати и многослойни паркети.


Крее София ЕООД

Крee България е френско-българска фирма, която повече от 15 години строи по френски проекти с модерна архитектура, развива и управлява жилищни имоти пряко и чрез своите филиали Крее София и Креер.С.


Табаков & Ко ООД

Строителство, комплексно строителство. Строително предприемаческо дружество, изпълнител на държавни, общински и частни поръчки. Производство и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, както и на врати от MDF и дърво.


СХЛ ЕООД

Фирмата предлага довършителни ремонти с квалифицирани майстори, професионални машини и инструменти. Издава гаранции за извършения труд и подписва договори със своите клиенти.


Епсилон груп

Строително-ремонтни дейности, поддръжка и ремонт на исторически паметници, изолации, гипсо-картон. Строителство до ключ. Продажба на апартаменти.


СтройСтарт-91

Производство и монтаж на бетонови и стоманобетонови изделия - тротоарни плочи, бордюри, градински бордюри, улични бордюри, улеи, облицовка канавки, павета, пътни ивици, плочки за незрящи, паркингови елементи, перфоплочи.


Мастеркам

Проектиране и монтаж на камини с камери за вграждане (зидани огнища), пещи, каменни облицовки, гипсови мазилки по нивелация. Проектиране и изработка на всички видове декорации от гипс - корнизи, колони, пана, сводове, интериорни тавани и стени.
 
Тагове Фирми