Начало ›Фирми ›Крее София ЕООД
Крее София ЕООД
град:
София  

адрес:
Офис: София, бул. "Симеоновско шосе" №36Б, кв. Витоша 

телефон:
+359 887 717 179; +359 888 702 360 

сайт:

посещения:
4816


Крee България е френско-българска фирма, която повече от 15 години строи по френски проекти с модерна архитектура, развива и управлява жилищни имоти пряко и чрез своите филиали Крее София и Креер.С.

Нова жилищна сграда Stella
Новострояща се жилищна сграда Stella
Луксозна резиденция Stella
Луксозна жилищна сграда Stella
Резиденция Stella - местоположение

Известна с качеството на своето строителство и с взискателното си отношение към изграждането на комфортна, функционална и дружелюбна жилищна среда по френски стандарти, "Крee България" проектира и изгражда уникални жилища с неоспорими удобства и атрактивно местоположение. Свидетелство за високите изисквания на фирмата към предлаганите на жилищния пазар обекти е пълната им реализация.

Най-новият проект на френско-българската фирма е "РЕЗИДЕНЦИЯ STELLA" - 44-метрова луксозна жилищна сграда, която включва магазини, офиси, 11 жилищни етажа и две подземни нива от затворени гаражи.

Новостроящата се сграда е разположена на ул. Проф. Кръстьо Мирски №3 в София, на 300 метра от метростанция Витоша и МОЛ "Парадайз", в непосредствена близост до реномирани здравни и учебни заведения. Районът предоставя богато търговско обслужване и разполага с удобни транспортни връзки.

Луксозната резиденция Stella предлага високи жилищни етажи с желано изложение и впечатляваща гледка към планините.

Иновативното строителство отговаря на френските изисквания за съвременен комфорт, уют, функционалност и качество. Площите са максимално оползотворени, проектирани за удобство, простор и модерна визия на всеки дом.

Гъвкавият архитектурен подход към вътрешния дизайн създава възможности за богат избор от обособени самостоятелни апартаменти с площ от 64 м2 до 414 м2 чрез предвидените типове разпределение за всеки етаж. Използват се модерни технологии за постигане на безупречна топло- и шумоизолация, с подчертано внимание към възможностите за климатизация.

Двете подземни нива от просторни EV самостоятелни гаражи, разположени от двете страни на двупосочна подземна улица, са уникални в района. Трите магазина на партерния етаж са проектирани с гъвкаво обемно разпределение, собствени паркоместа. Просторният офисен етаж разполага с голяма слънчева кафе-тераса.

 
Тагове Фирми