Начало ›За BGStroitel.com

Обща информация

Bgstroitel.com е интерактивен уеб-каталог за фирми от областта на строителството, проектирането, архитектурата и обзавеждането и други, като целта е да се свържат всички заинтересовани - от производителите и търговците, до крайните клиенти в бранша.

Концепцията

Целта на Bgstroitel.com е максимално удобство за крайния потребител на сайта, в преценката му за избор на търговец, партньор или клиент от бранша.
Потребителите имат възможност да търсят фирми в каталога по различни критерии и да сортират получената информация. Те могат да дават своята оценка за регистрираните фирми, за да улеснят избора на следващия потребител в оценката му. При желание за контакт с дадена фирма, се попълва форма за контакт, която достига до регистрирания потребил, давайки му реална представа за ефекта от неговото участие в сайта.
Цялата налична информация в сайта е напълно безплатна и достъпна за всички посетители. Тя включва:
· уеб-каталог на регистрираните фирми (фирмите участват според избран профил за абонамент)
· информация от предишни потребители за регистрираните фирми, на база потребителска оценка
· фирмени презентации и фирмени новини
· новини от бранша
· обяви за работа от бранша
· актуални оферти за недвижими имоти

Абонаментът

Интернет е медията, съдържаща най-много информация. Два са начините другите да разберат за нашите клиени в интернет „джунглата” - чрез регистрация и реклама в уеб-каталозите, като Bgstroitel.com и чрез търсещите машини. Ние предлагаме и двете, чрез регистриран абонамент в Bgstroitel.com. Участието в каталога дава на нашите клиенти представяне в глобалната мрежа и едновременно с това и участие в Bgstroitel.com. Фирмите биха могли да направят сами своя профил и да качат нужната информация бързо и лесно, чрез регистриране на клиентски акаунт. Регистрираните фирми разполагат с много възможности за представяне и присъствие в каталога, като: фирмено лого, контакти, текстове и снимки, ценови листи и каталози, публикуване на фирмени презентации и фирмени новини, публикуване на обяви за работа и др., с които да се представят по-убедително пред аудиторията на сайта.
Чрез Bgstroitel.com всяка фирма получава представяне на предоставената информация в интернет, за да бъде намирана по-лесно от клиентите си в търсещите машини.

Рекламата

Формите за реклама в Bgstroitel.com са рекламни карета за промоции на продукти/ услуги или имоти, платени PR публикации и банерни позиции, разположени на места в сайта с голяма степен на видимост.