Начало ›Фирми ›Подови настилки ООД
Подови настилки ООД
Лице за контакт:
Станислава Александрова 

град:
София  

адрес:
ул. Кукуш №2, сграда Телеком, ет. 3 

телефон:
02 920 84 40, 02 920 18 52 

факс:
02 920 84 41 

сайт:

посещения:
75965


Фирмата предлага голямо разнообразие от настилки, подходящи за офиса, магазина, хотела, ресторанта, както и луксозни домашни настилки. Вносител е на висококачествени ламинати и многослойни паркети.

подови настилки
подови настилки
подови настилки
подови настилки
подови настилки

Ние се справяме професионално там, където останалите казват - невъзможно. Ние правим мечтите на нашите клиенти реалност. Макар и млади, сформирахме перфектен екип за работа, с който постигаме отлични резултати и който продължаваме да развиваме. Поставете ни невъзможни задачи - ние обичаме да печелим трудни битки.

Вносители сме на висококачествени ламинати и многослойни паркети на водещия немски производител PARADOR.

Заповядайте в офиса ни, за да Ви покажем последните модни тенденции в областта на виниловите (PVC) настилки, линолеума - мармолеум, и артолеум, производство на Forbo International Flooring Group.

В случаите, когато е необходимо критично ниво на хигиенни изисквания - можем да представим на вниманието Ви - антистатични подови покрития при специализирани електропроводими настилки Forbo и Mondo.

Модерно и актуално е използването на мокетени плочи, вълнени или орнаментни мокети в офиси с високо натоварване, хотели, скъпи ресторанти.
Предлагаме на клиентите си най-богатата палитра от вътрешни и външни спортни каучукови, винилови и саморазливни настилки на акрилна основа, изкуствени и естествени спортни треви.
Отскоро предлагаме и едни от най-добрите двойни подове, за да задоволим изискванията на модерните офис сгради.

За да защитите настилките от замърсявания, ще получите съвети за системи за входна област от изтривалки - EMCO и Andach.

Постигането на отлични резултати е възможно, благодарение на професионалния монтаж и подготовката на основата със саморазливни шпакловки, замазки, репарационни смеси, шлайфане и други.





 




Тагове Фирми