Начало ›Фирми ›Настилки и oблицовки ›Настилки, стенни облицовки

Оикос - БГ ООД

Изключителен представител за България на водещия италиански производител OIKOS Srl. Екологично чисти декоративни бои и мазилки на водна основа. Интериорни и екстериорни решения.


Подови настилки ООД

Фирмата предлага голямо разнообразие от настилки, подходящи за офиса, магазина, хотела, ресторанта, както и луксозни домашни настилки. Вносител е на висококачествени ламинати и многослойни паркети.


Булмекс ЕООД

Производител на бетон и бетонови изделия. Предлагаме на партньорите си затворен цикъл на производство, транспортиране и полагане на бетонни смеси. Разполагаме с ново поколение автоматизирана инсталация за производство на вибропресовани бетонови изделия.


МТМ ЕООД

Индустриални и декоративни саморазливни подови покрития на епоскидна и полиуретанова основа. Саморазливни циментови замазки. Посипки за шлайфан бетон. Защита на бетонни повърхности. Кварцови пясъци. Паркинг системи за вътрешно и външно приложение.


NICO-DOSOM EOOD

Доставки от Италия, Китай, Бразилия, Индия и обработка с монтаж на всички видове облицовки, настилки, профили от естествени Гранити, Мрамори, Варовици и Травиртини. Фирмата изваршва монтажни дейности в ЕС има офис в Прага. Търси работници!


НИЕ Петрови ООД

Облицовъчни плочи от клинкер и бетон за външна и вътрешна облицовка на фасади, подове, стъпала и подпрозоръчни корнизи.


Фар лап ООД

Производство на тротоарни плочи, паважи, паркингови решетки, капаци за колони и огради, облицовъчен интериорен и екстериорен камък. Голямо разнообразие от видове, размери и форми. Конкурентни цени.


 1   2 


 
Тагове Фирми