Начало ›Фирми ›Булмекс ЕООД
Булмекс ЕООД
Лице за контакт:
Калоян Наумов 

град:
Враца  

адрес:
с. Бутан, общ. Козлодуй, обл. Враца 

телефон:
0896718080 

сайт:

посещения:
56372


Производител на бетон и бетонови изделия. Предлагаме на партньорите си затворен цикъл на производство, транспортиране и полагане на бетонни смеси. Разполагаме с ново поколение автоматизирана инсталация за производство на вибропресовани бетонови изделия.

Бетоновози и бетонпомпи
Бетонов възел
Вибропресовани бетонови изделия
Бетоновози и бетонпомпи
Производствена база на Булмекс ЕООД

Фирма "Булмекс" ЕООД е утвърдил се лидер в производството на бетон и бетонови изделия.

Производствената база е с площ 45 дка, изцяло оборудвана със собствена строителна механизация.
• два бетонови възела с общ производствен капацитет от 170 m3/час
• две трошачно-миячни пресевни инсталации с общ капацитет 250 т/ч. и изградена пречиствателна инсталация
• ново поколение автоматизирана инсталация за производство на вибропресовани изделия, помещаваща се в цех с площ от 2000 м2
• собствен сервиз с площ 600 м2 за ремонта и поддръжката на машините
• автопарк от бетоновози, бетонпомпи, самосвали, челни товарачи, багери, мотокари

Предлагаме всички марки бетони, включително и такива по специална рецепта на клиента (предписан бетон). Компютърното управление на производствения процес гарантира правилното дозиране и стриктното спазване на зададената в софтуера рецептура.

Предлагаме на партньорите си затворен цикъл на производство, транспортиране и полагане на бетонни смеси. За тази цел разполагаме със собствен автопарк от бетоновози и бетонпомпи, закупени от утвърдени производители на специализирана строителна техника. Това осигурява на нашите клиенти максимална гъвкавост и възможно най-голяма надеждност при доставка.

"Булмекс" разполага с ново поколение автоматизирана инсталация за производство на вибропресовани бетонови изделия. Високотехнологичната производствена линия позволява продукцията да достигне най-високи нива на качество. Произвеждаме и изделия от пластичен бетон.
Продукцията ни се отличава с голяма механична здравина и дълготрайност.
Разполагаме с богата цветова гама. Изпъляваме и цветове по поръчка.
Предлагаме серия от блокчета, колони, капаци и облицовки, както с гладка, така и с двустранна декоративна повърхност. С тях може да бъде изграден цялостен проект с колоритен външен вид. Зидарията с двустранна декоративна повърхност е изключително търсено решение от нашите клиенти поради красивия дизайн, лесния и бърз монтаж, широкото приложение и здравината.
Предлагаме висококачествени бетонови настилки: паважи, плочи, бордюри.

Всички материали и продукти са утвърдени и доказани с необходимите сертификати за производствен контрол. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 5001.
В нашите продукти се влагат материали само от сертифицирани и доказани производители.
Бетоновият възел и пресевната инсталация са сертифицирани и е въведена система за производствен контрол от института по механика към БАН и маркировка СЕ.
Бетоновият възел е модернизиран с последно поколение специализирана софтуерна система за автоматично управление и електронни везни, което гарантира стриктното спазване на зададената рецептура.





 




Тагове Фирми