Начало ›Фирми ›Строителство ›Комплексно строителство

Руукки България ЕООД

Руукки България ЕООД производството на метални изделия и готови системи за строителството, панели за стенно и покривно изграждане, високопрофилни и профилирани ламарини с цветно полиестерно покритие. Част от финландската корпорация RUUKKI.Винербергер ЕООД

Винербергер ЕООД е дъщерно дружество на Wienerberger AG - австрийски концерн с 200-годишна история и представена в 30 държави. Централата на фирмата се намира във Виена, Австрия.Бигор-ИН ООД

Строителство на халета и метални конструкции. Внос на шведски метални керемиди, LZ ламарини, фасадни профили, улуци и водосточни системи.


АМД Груп

Фирмата извършва строителна дейност в областта на Стара Загора. Има богат опит в строителството на жилища и големи конструкции в Мюнхен, ФРГ. Жилищните сгради са еталон на отлично качество, коректност и грижа за клиента.


Ибера Инвест ООД

Строителство. Проучване, проектиране, инженеринг, инвестиране и строителство на промишлени и граждански обекти. Фирмата е с 15-годишен опит, като от 1999 година работи по българското Черноморие, изграждайки хотели и луксозни жилищни кооперации.
 
Тагове Фирми