Начало ›Фирми ›Строителство ›Комплексно строителство

Containex GmbH

Вашият специалист за контейнери и мобилни пространствени системи.
CONTAINEX разполага с модерни контейнерни депа в България - София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе.


Булмекс ЕООД

Производител на бетон и бетонови изделия. Предлагаме на партньорите си затворен цикъл на производство, транспортиране и полагане на бетонни смеси. Разполагаме с ново поколение автоматизирана инсталация за производство на вибропресовани бетонови изделия.


Крее София ЕООД

Крee България е френско-българска фирма, която повече от 15 години строи по френски проекти с модерна архитектура, развива и управлява жилищни имоти пряко и чрез своите филиали Крее София и Креер.С.


Бигор-ИН ООД

Строителство на халета и метални конструкции. Внос на шведски метални керемиди, LZ ламарини, фасадни профили, улуци и водосточни системи.


АМД Груп

Фирмата извършва строителна дейност в областта на Стара Загора. Има богат опит в строителството на жилища и големи конструкции в Мюнхен, ФРГ. Жилищните сгради са еталон на отлично качество, коректност и грижа за клиента.


Ибера Инвест ООД

Строителство. Проучване, проектиране, инженеринг, инвестиране и строителство на промишлени и граждански обекти. Фирмата е с 15-годишен опит, като от 1999 година работи по българското Черноморие, изграждайки хотели и луксозни жилищни кооперации.
 
Тагове Фирми