Начало ›Фирми ›Брамак покривни системи ЕООД
Брамак покривни системи ЕООД
град:
Елин Пелин , Силистра  

адрес:
Елин Пелин 2100, п.к. 31 - централно управление; 7500 Силистра, Западна промишлена зона, п.к. 182 

телефон:
0700 119 20, 086/ 813 115 

факс:
086/ 820 870 

сайт:

посещения:
131092


Брамак покривни системи ЕООД. Покривът е покрив, когато е БРАМАК. Производство на бетонни керемиди, капаци и елементи за сух монтаж. Комплексно решение и 30 години гаранция за покрива. Слънчеви колектори за вграждане в покрива.

Брамак България предлага не само керемиди, а цялостна покривна система, съобразена със съвременните изисквания, естетика и индивидуалност. Нашата мисия е да подобряваме непрекъснато продуктите и услугите, като на първо място стои качеството. Със западна технология и ноу-хау ние произвеждаме вече десета година български продукт на световно равнище.

Приоритет на фирмата е пълното обслужване и обучението на строителните фирми и майстори в полагане на цялостната покривна система Брамак. По този начин се стремим да утвърдим тясно специализираната професия – покривен майстор, доказана в развитите страни на Европа.

Нашите клиенти получават безплатни консултации преди, по време и след монтажа на покрива. Освен тези консултации, специалистите по покривни системи могат да изготвят за всеки клиент безплатна калкулация на необходимите елементи за съответния покрив и да осъществят контрол за качествено изпълнение. Така Брамак дава възможност на инвеститори и строители за точно планиране на вида на покрива, неговата стойност и контрол на вече изпълнения покрив.

През 2007 година Брамак отново се доказа като новатор в бранша за покривни материали, като въведе единственото покритие с тройна защита BRAMAC PRO. Основната функция на това покритие е да защитава керемидата от сурови климатични условия, осигурявайки по-устойчив цвят и по-еднородна повърхност. То се използва при производството на керемидите Атика Про и Класик Про.

През тази година Брамак въведе продукта Соларен покрив Брамак. За първи път на българския пазар се предлагат колектори, които се вграждат в покрива и по този начин не нарушават естетическата визия на покрива. Някои от основните предимства на Соларен покрив Брамак са: лесен и бърз монтаж, висок енергиен добив, подходящи за всякакви покриви, 10 г. писмена гаранция.
Саниране:
Занимавали ли сте се досега с идеята за обновяване на покрива? Знаете ли с какво и откъде да започнете?
БРАМАК РЕШАВА ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ С ПОКРИВА ПРОФЕСИОНАЛНО, БЪРЗО И НАДЕЖДНО.

 
Тагове Фирми