Начало ›Фирми ›Изолации ›Изолационни материали

Брамак покривни системи ЕООД

Брамак покривни системи ЕООД. Покривът е покрив, когато е БРАМАК. Производство на бетонни керемиди, капаци и елементи за сух монтаж. Комплексно решение и 30 години гаранция за покрива. Слънчеви колектори за вграждане в покрива.


Максит България ЕООД

Фирмата предлага фасадни и интериорни бои и мазилки, фасадни топлоизолационни системи, лепила, шпакловки, хидроизолационни системи, строителна химия и др.


Елнет България АД

Изолационни материали. Извършва фасадни топлоизолации с минерална вата и окачена фасадна облицовка PVC сайдинг за къщи, вили, нискоетажни хотели, складове и др. Директен вносител на PVC сайдинг от Словакия. Фирмата разполага с работни бригади в Бургас.


АТЕК - Строителни системи ООД

АТЕК - Строителни системи ООД-изолации, сухо строителство. Доставка и монтаж на системи за сухо строителство. Битумни хидроизолации, PVC и TPO хидроизолации,топлоизолации от екструдиран полистирол (XPS) и експандиран полистирол (EPS).


Оркикем ООД

Вносител на хидроизолационни, саниращи и геосинтетични материали за пречиствателни станции, язовирни стени, тунели, мостове на Index, Flag, Tencate, Polyfelt, Colbond, Plastika praktis. Заздравяване на пътното легло и армиране на пътна настилка.
 
Тагове Фирми