Начало ›Фирми ›Изолации ›Изолационни материали

Брамак покривни системи ЕООД

Брамак покривни системи ЕООД. Покривът е покрив, когато е БРАМАК. Производство на бетонни керемиди, капаци и елементи за сух монтаж. Комплексно решение и 30 години гаранция за покрива. Слънчеви колектори за вграждане в покрива.


Аустротерм България ЕООД

Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални решения за изолация във всяка област - от мазето до тавана.


Винербергер ЕООД

Винербергер ЕООД е дъщерно дружество на Wienerberger AG - австрийски концерн с 200-годишна история и представена в 30 държави. Централата на фирмата се намира във Виена, Австрия.Максит България ЕООД

Фирмата предлага фасадни и интериорни бои и мазилки, фасадни топлоизолационни системи, лепила, шпакловки, хидроизолационни системи, строителна химия и др.


Елнет България АД

Изолационни материали. Извършва фасадни топлоизолации с минерална вата и окачена фасадна облицовка PVC сайдинг за къщи, вили, нискоетажни хотели, складове и др. Директен вносител на PVC сайдинг от Словакия. Фирмата разполага с работни бригади в Бургас.


АТЕК - Строителни системи ООД

АТЕК - Строителни системи ООД-изолации, сухо строителство. Доставка и монтаж на системи за сухо строителство. Битумни хидроизолации, PVC и TPO хидроизолации,топлоизолации от екструдиран полистирол (XPS) и експандиран полистирол (EPS).
 
Тагове Фирми