Брамак покривни системи ЕООД

Брамак покривни системи ЕООД. Покривът е покрив, когато е БРАМАК. Производство на бетонни керемиди, капаци и елементи за сух монтаж. Комплексно решение и 30 години гаранция за покрива. Слънчеви колектори за вграждане в покрива.


Винербергер ЕООД

Винербергер ЕООД е дъщерно дружество на Wienerberger AG - австрийски концерн с 200-годишна история и представена в 30 държави. Централата на фирмата се намира във Виена, Австрия.


Бултим - Център за саниране

Саниране и Реновиране на сгради. Топлоизолации и Хидроизолации. Възстановяване и Освежаване на фасади. Енергийна ефективност. Работа с Алпинисти или от Скеле. Професионален опит и Традиция. Конкурентни цени и Доказано качество. Гаранция и Ефективност


Алпи7 ЕООД

Саниране на сгради, височинни ремонти, полагане на изолации по алпийски способ, почистване на сгради.


ДАК-22 ЕООД

Фирмата е специализирана в монтажа на външна фасадна топлоизолация. Разполага с обучен прсонал, работи чрез скеле. Поема малки и големи обекти в Благоевград и областта. Издава гаранция за извършената работа.


Бием груп ООД

Реконструкции, саниране на съществуващи сгради; топло- и хидроизолации; интериорен дизайн и вътрешни ремонти; метални изделия; ВиК, ел. инсталации.


Йочич EТ

Хидромембрани VS. Хидроизолация за покриви от Германия.


 1 


 
Тагове Фирми