Начало ›Фирми ›Отопление, вентилация и... ›Климатична, вентилационна,...

Екотермал ООД

Екотермал ООД е основано през 1992 г. с основен предмет на дейност търговия, проектиране и монтаж на отопление, вентилация, климатизация, слънчеви и ВиК инсталации. Фирмата произвежда още : лири за баня, комбинирани бойлери, колекторни кутии и др.


Акилмак ЕООД

Вентилация, климатизация и отопление. Проектиране, доставка и монтаж на вентилационни инсталации. Производство на въздуховоди и елементи, вентилационни боксове, рекуперативни вентилационни блокове, кухненски смукатели, въздушни филтри, шумозаглушители.


ACO - Строителни елементи

ACO - Строителни елементи. Отводнителни системи, съоръжения за пречистване на отпадни води, системи за естествена светлина, димоотвеждане и вентилация.


Ютилитис ЕООД

Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, вентилационни и климатични системи. Слънчеви инсталации. Енергийно обследване. Саниране на сгради.


Нимел ЕООД

Ел. и ВИК инсталации, вентилационни системи.


Климат ООД

Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на отоплителни и котелни инсталации. Слънчеви инсталации за гореща вода. Климатични и вентилационни инсталации.


Си Ди Ел ЕТ

Климатизация, вентилация, отопление. Доставка, монтаж, сервиз. Офис мабели. Хотелско обзавеждане. Хладилна техника.


Нико Клима Терм

Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации за промишлени, административни и битови сгради.Вента ЕТ

Консултации, проектиране, доставка, монтаж и сервиз на отоплителна, вентилационна и климатична техника.


ЕТ Климат 90 - В. Маринов

ЕТ "Климат 90 - В. Маринов" е дистрибутор на фирма "Ерато Виадрус" АД и предлага богата гама системи за отопление, климатизация и ВиК.


МП-ТАРАПОНТИ-НЕТ

Фирма ЕТ "МП-ТАРАПОНТИ-НЕТ" е създадена през 2003 г. с решение на Бургаския Окръжен Съд. Фирмата е с предмет на дейност търговия на едро и дребно с климатична техниka и отоплителни тела.


 1   2 


 
Тагове Фирми