Самент ЕООД

Осветление. Пълен инженеринг на системи за пропускане на естествена светлина през покрива, за димоотвеждане в случай на пожар по естествен път и за естествена вентилация. Светлинни куполи, светлинни ленти.


Алфа Лайт ООД

Внос, дистрибуция и производство на осветителни тела, електрически инсектициди, пожароизвестяване, светлинни източници и консумативи OSRAM. Инженеринг на енергоефективни осветителни системи. Управление на осветителни системи.


Вълков - Техносвет

Вълков - Техносвет-осветление. Проектиране на осветителни уредби, конструиране на осветителни тела, електронни баласти за луминесцентни лампи, производство на луминесцентни осветителни тела, прожектори, паркови и улични осветители.


Елукс

Елукс-осветление,осветителни тела. Производство на луминесцентни осветителни тела за вграждане и открит монтаж. Осветителни тела за цехове и складове, аварийно осветление, парково и градинско осветление. ISO 9001:2000.


КМ Професионал ООД

Внос на луксозни осветителни тела от Италия и Гърция, ръчно изработени с кристали Сваровски и стъкла Мурано. Възможност за изпълнение на индивидуални модели по идея на клиента.


Вива ЕООД

Внос на продукти за осветление от Италия, Полша, Испания; създаване на собствени модели и реализиране на тяхната дистрибуция на българския пазар.


Стройкомплект МД ООД

Директен вносител на осветителни тела. Богат избор на улично, парково, промишлено и битово осветление.


Поларис Лайтинг ООД

Производство, търговия и внос на осветителни тела.


Екоенергия ООД

Произвежда високоефективни луминисцентни осветителни тела за производсвени помещения, административни сгради, здравни и учебни заведения.


Димов Къмпани ЕООД

Осветителни тела. Офис и интериорно осветление.


АЛЛ Електра ООД

Верига магазини за осветителни тела и ел. материали.


Полукс ЕТ

Доставка и монтаж на системи за осветление; Проектиране, 3D компютърни модели, професионални консултации; Интериорни и екстериорни решения; Светлинен мениджмънт; Икономия на електроенергия.


ЛАЗАРА

Внос на тороидални трансформатори на германо-румънската фирма ПЕТРА. Проектиране на осветление. Търговия, доставка и монтаж на осветителни тела и електроматериали.


Хит ООД

Търговия с осветителна техника и производство на улично осветление.


 1   2 


 
Тагове Фирми