Нова баня

Фирмата изработва индивидуални проекти за бани, които са безплатни за нашите клиенти. Проектира модерни бани.


Акванова ЕООД

Акванова ЕООД е вносител на луксозно обзавеждане за Баня и СПА. Вече трета година предлагаме на нашите клиенти парни душ кабини, необорудвани душ кабини, хидромасажни вани и минибасейни.


Викард ЕООД

Викард ЕООД Обзавеждане за бани, душ кабини, водоустойчиви мебели за баня от полистирол /стандартни и по размери на клиента/, парни бани, аксесоари за баня. Цялостни решения за обзавеждане на бани.


Санита идеал ООД

Фирмата предлага богат избор на фаянс, теракота, лепила, санитарен порцелан, арматура, вани, кабини, аксесоари, мебели за баня.


Дейзи 13 ООД

Производство на мебели за баня от полистирол.


Бибовски ЕТ

Комплексно обзавеждане и оборудване за баня


Еуронова

Търговия с мебели, обзавеждане на бани, аксесоари и декорация.


Деян Арт Глас ЕООД

Фирмата разработва и предлага лимитирани серии мебели за баня от стъкло (мивки от стъкло, огледала, аксесоари), авторски интериорни решения от стъкло за дома, офиса, хотела, обществени сгради.


Ванеда ООД

Вносител на душ кабини, хидромасажни душ кабини, вани, душ панели, смесители, мебели за баня.ХАФ Технолоджи продъктс

Българска фирма с германско управление, специализирана в производството и обработката на стоманени елементи по най-високи европейски стандарти - структури за монтаж на тоалетни, мивки, бидета и писоари.


Ариста Хоумс ЕООД

Внос и продажба на висококачествено обзавеждане за баня: хидромасажни и парни душ кабини, хидромасажни вани, мебели за баня, смесители, душ панели, мивки, паравани, моноблокове.


 1 


 
Тагове Фирми