Начало ›Фирми ›Строителство ›Довършителни работи

Оикос - БГ ООД

Изключителен представител за България на водещия италиански производител OIKOS Srl. Екологично чисти декоративни бои и мазилки на водна основа. Интериорни и екстериорни решения.


Подови настилки ООД

Фирмата предлага голямо разнообразие от настилки, подходящи за офиса, магазина, хотела, ресторанта, както и луксозни домашни настилки. Вносител е на висококачествени ламинати и многослойни паркети.Аустротерм България ЕООД

Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални решения за изолация във всяка област - от мазето до тавана.


Строител - Троян ЕООД

Строител - Троян ЕООД - проучване, проектиране и строителство. Фирмата е специализирана в преустройство, реконструкция на сгради и други строително-монтажни дейности.


Табаков & Ко ООД

Строителство, комплексно строителство. Строително предприемаческо дружество, изпълнител на държавни, общински и частни поръчки. Производство и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, както и на врати от MDF и дърво.


Лего Стил ООД

ЛЕГО СТИЛ ООД е производител на тухли и колонно тяло от пресован бетон и бетонни капаци за огради , НОВ ПРОДУКТ - БЕТОННА ЧЕТВОРКА, която постига отлично качество на изделията и спестява измазването на готовия продукт.


СХЛ ЕООД

Фирмата предлага довършителни ремонти с квалифицирани майстори, професионални машини и инструменти. Издава гаранции за извършения труд и подписва договори със своите клиенти.


Епсилон груп

Строително-ремонтни дейности, поддръжка и ремонт на исторически паметници, изолации, гипсо-картон. Строителство до ключ. Продажба на апартаменти.


СтройСтарт-91

Производство и монтаж на бетонови и стоманобетонови изделия - тротоарни плочи, бордюри, градински бордюри, улични бордюри, улеи, облицовка канавки, павета, пътни ивици, плочки за незрящи, паркингови елементи, перфоплочи.
 
Тагове Фирми