Начало ›Фирми ›Настилки и oблицовки

МТМ ЕООД

Индустриални и декоративни саморазливни подови покрития на епоскидна и полиуретанова основа. Саморазливни циментови замазки. Посипки за шлайфан бетон. Защита на бетонни повърхности. Кварцови пясъци. Паркинг системи за вътрешно и външно приложение.


Пападопулос и Син ООД

Пападопулос и Син ООД е създадена през 1990 година и е една от водещите фирми в строителната идустрия. Компанията е специализиранa в областта на доставката, обработката, монтажа, поддръжката и реставрацията на скалнооблицовъчни материали.Оикос - БГ ООД

Изключителен представител за България на водещия италиански производител OIKOS Srl. Екологично чисти декоративни бои и мазилки на водна основа. Интериорни и екстериорни решения.


Подови настилки ООД

Фирмата предлага голямо разнообразие от настилки, подходящи за офиса, магазина, хотела, ресторанта, както и луксозни домашни настилки. Вносител е на висококачествени ламинати и многослойни паркети.


KAI GROUP

Най-големият български производител на подови, стенни плочки и гранитогрес. Нашите предимства - гаранция за качество, доставки в срок, богат избор.Хева Инженеринг ООД

Хева Инженеринг ООД е експерт в топло- и хидроизолацията, епоксидни подове и др. В реализирането на проектите се използват съвременни технологии, осигуряващи високо качество и дългогодишна гаранция.


Аустротерм България ЕООД

Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални решения за изолация във всяка област - от мазето до тавана.


Кнауф България ЕООД

Knauf предлага: системи от гипсокартон за окачени тавани, предстенни обшивки, леки преградни стени; системи от гипсфазер за сглобяеми къщи; система за външна топлоизолация на сгради; ревизионни клапи.Химатех АД

Химатех АД предлага широка гама от антикорозионни системи за защита на метал и бетон, дърво и някои пластмаси, саморазливни епоксидни подове, антибактериални стенни покрития и др.


Сириус България ООД

Обзавеждане за баня, фаянс, теракота, гранитогрес, санитарен фаянс, смесители, шкафчета, фризове, декоративни плочки, душ кабини и др.


Мея-99 ЕООД

Основната дейност на фирма Мея-99 се състои в доставка, изработка и монтаж на скално-облицовъчни материали като мрамор, гранит, оникс, варовик, травертин, туфа, гнайс и др.


Сънрайз 12 ЕООД

E-shop Pervazite е бранд на фирма Сънрайз 12 ЕООД, специализирана във внос и дистрибуция на декорации като подови первази, корнизи, корнизи за скрито осветление, розетки, профили за стени, колони, полуколони, пиластри, бази, капители и др.


Алекс Маркет ЕООД

Фирма Алекс Маркет ЕООД е официален представител на Flexi Tile Unicorn Mouldings - Северна Ирландия и предлага индустриални PVC подови покрития, хидроизолация и защитни покрития за басейни, резервоари на пречиствателни станции, основи и фундаменти.


 1 


 
Тагове Фирми