Ондулин СМ ЕООД

Ондулин Строителни Материали ЕООД - покривни системи, покривни изолации, изолационни материали. Вносител и търговец на битумни покривни материали на френската компания Onduline Group - създател на вълнообразния покривен лист на битумна основа.


Руукки България ЕООД

Руукки България ЕООД производството на метални изделия и готови системи за строителството, панели за стенно и покривно изграждане, високопрофилни и профилирани ламарини с цветно полиестерно покритие. Част от финландската корпорация RUUKKI.


Чех-Пласт ООД

Чех-Пласт ООД - производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, вентилируеми фасади, стъклени врати и витрини, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.


Технопанел ЕАД

Технопанел ЕАД е българската компания, която разработва, произвежда и предлага покривни и фасадни ограждащи системи от сандвич панели за нуждите на индустриалното строителство.


Рапид ЕООД

Фирма Рапид ЕООД е представител за България на няколко европейски фирми, специализирани в областта на: специални стомани и сплави, добавъчни материали за заваряване, наваряване и спояване.


Сал - Трейд ЕООД

Производство и монтаж на еднофамилни сглобяеми дървени къщи, по системата сандвич - панел и скелетно - гредова конструкция. Изграждане до ключ или до фаза по желание на клиента. Производство на дюшеме и ламперия от иглолистен материал.


Ела стил

Дървени къщи, навеси, барбекюта, беседки, дървени стълби, парапети, покриви, облицоване на бетонни и метални стълбища с дърво, градинска и друга мебел дограма, монтажни работи. Сух дървен материал.


Братя Пашкулеви ООД

Проектира, монтира и доставя сглобяеми къщи, врати, дървена и pvc дограма, прозорци, вътрешни и външни стени, изолации, обшивки, декоративни елементи. Фирмата разполага със собствена производствена база и транспорт.


Пласи Ко ЕООД

Сглобяеми къщи - доставка, транспорт, монтаж. Еко сглобяеми къщи, интериорни и екстериорни решения за сглобяеми къщи.


Екозид ООД

Проектиране и строителство на сглобяеми сгради с дървена скелетно-гредова конструкция.


Трявна ММ

Фирмата произвежда фамилни сглобяеми къщи от дърво, подходящи за целогодишно ползване.


Явор - ИД АД

Сглобяеми едноетажни и двуетажни къщи в нормален, северен и тропически вариант. Целогодишно ползване като вилни, жилищни и обществено-административни сгради в населени места и извън тях.


ЕТ Контур

Проектиране, екостроителство, строителен надзор. Цех за производство и монтаж на сглобяеми дървени къщи.


Билдекс

Фирмата съществува от 1990 г. с основен предмет на дейност високо и ниско строителство, ремонти, довършителни работи и производство на дървени сглобяеми къщи.


Югимконстракшън

Проектиране и строителство на сглобяеми едноетажни и двуетажни къщи, вили, заведения, бунгала. Предлагаме изпълнение по две технологии - на място и на секции.ДОБИ-Т.ЯНКОВ ЕТ

Ниско строителство, строителство на търговски обекти. 1   2 


 
Тагове Фирми