Брамак покривни системи ЕООД

Брамак покривни системи ЕООД. Покривът е покрив, когато е БРАМАК. Производство на бетонни керемиди, капаци и елементи за сух монтаж. Комплексно решение и 30 години гаранция за покрива. Слънчеви колектори за вграждане в покрива.


Ондулин СМ ООД

Ондулин Строителни Материали ООД - покривни системи, покривни изолации, изолационни материали. Вносител и търговец на битумни покривни материали на френската компания Onduline Group - създател на вълнообразния покривен лист на битумна основа.


Винербергер ЕООД

Винербергер ЕООД е дъщерно дружество на Wienerberger AG - австрийски концерн с 200-годишна история и представена в 30 държави. Централата на фирмата се намира във Виена, Австрия.


Аустротерм България ЕООД

Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални решения за изолация във всяка област - от мазето до тавана.


Адванс-2002 ООД

Адванс-2002 ООД извършва строителство, ремонт и реконструкция на всякакъв тип сгради; топлоизолации, хидроизолации


Алпи7 ЕООД

Саниране на сгради, височинни ремонти, полагане на изолации по алпийски способ, почистване на сгради.


ДАК-22 ЕООД

Фирмата е специализирана в монтажа на външна фасадна топлоизолация. Разполага с обучен прсонал, работи чрез скеле. Поема малки и големи обекти в Благоевград и областта. Издава гаранция за извършената работа.


 1 


 
Тагове Фирми