ET Ефо

Машинно нанасяне на полиуретанова топлоизолация. Изолиране на: производствени помещения и халета; хладилни камери и фургони; цистерни, силузи, тръбопроводи; бойлери и водосъдържатели; животновъдни и птицеферми; изолиране на сгради.


ЕСХА България ООД

Строителни материали, изолационни материали. Предлага битумни течни продукти, модифицирани мембрани за покрив, аксесоари за покрив, топлоизолация Marsipus.


Гомапласт АД

Изолационни материали, изолации. Производство и търговия с изолационни материали от микропореста гума със затворени клетки Изогоматерм. Изолация за всякакви тръбни мрежи с работна температура от -70 С+130 С. Уплътнителни ленти и профили.


Флизен ЕООД

Фирмата произвежда строителни материали с високо качество, отговарящи на всички европейски и български стандарти, изработени с материали на световно водещи фирми в строителната химия.


EТ Георги Георгиев

Магазин на майстора. Строителни материали - търговия на дребно със строителни материали, бои и химикали, електроматериали и уреди, стоки за дома, мебели.


Поликор - 2000 Варна

Фирмата изпълнява антикорозийни подготовки и защити с каучукови смеси, бои, лакове и смоли, и сухо абразивно бластиране. Гумиране/защита от солна, сярна, фосфорна к-на.


Димана ООД

Железария, инструменти, машини, ВиК части, ел. материали, бои, лакове и др.


Аси и Ко ООД

Магазини за железарски стоки и строителни материали.


Рузо-Р.Спасов ЕТ

Магазини за строителни материали и битова химия.


Скорпион В-С.Георгиев ЕТ

Магазини за строителни материали.


Шерик-Д.Колев ЕТ

Магазини за строителни материали.


Бросс Холдинг АД

Търговия с консумативи за строителството. Работим и със суровини по поръчка за много индустрии: производство на лакове, сухи смеси, почистващи препарати, фармация.


 1 


 
Тагове Фирми