Начало ›Фирми ›Строителни материали ›Бои, лакове, китове, лепила

Оикос - БГ ООД

Изключителен представител за България на водещия италиански производител OIKOS Srl. Екологично чисти декоративни бои и мазилки на водна основа. Интериорни и екстериорни решения.Никор Проект

Carboline – американски антикорозионни, високотемпературни и противопожарни бои и покрития обслужващи всички области на промишлеността.


Петър Михайлов и Ко ООД

Материали и машини за мебелната промишленост.


Пачико ООД

Лепила, термо панели, специални почистватели.


ЕТ Т. Хаджиев

Антикондензни и противоплесенни покрития термошилд. Нанасящ се подобно на боя, термошилд гарантира защита срещу конденз и мухъл, както и намаление на разходите за отопление.


Булмат Колорс ЕООД

Фирмата е производител на лаково-бояджийски продукти, разредители, лепила и сухи строителни системи.


Боби-Л Трейдинг ЕООД

Материали за сухо строителство, гипсокартон, окачени тавани, строителни лепила и шпакловки, външни и вътрешни топлоизолации, интериорни щори, доставки до обект.Бул Кол

Производство на строителни лепила и смеси, предназначени както за големи индустриални фирми, така и за масовите потребители.


Со-то хрома ООД

Фирмата е производител на латекси, фасадни бои, декоративни мазилки и сухи смеси за строителството. Предлага и цялостна система за оцветяване на водоразтворими бои и мазилки в над 10 000 цвята.
Интернейшенъл Бургас ООД

Представител на International Coatings, Великобритания и концерна AKZO NOBEL. Покрития за защита от корозия на метални и бетонови конструкции.Oгнезащитни бои.


Екон 91 ООД

Производител на лаково-бояджийски материали и изделия от пенолатекс.


Колорисимо

Фирмата предлага на пазара доказали се марки в областта на боите и декоративните мазилки, както и всичко необходимо за довършителни работи - боядисване, шпакловка, гипсокартон, фаянс, теракота.


 1 


 
Тагове Фирми