KAI GROUP

Най-големият български производител на подови, стенни плочки и гранитогрес. Нашите предимства - гаранция за качество, доставки в срок, богат избор.


Тека България ЕООД

Тека България ЕООД започва своята дейност през 2005 г. като дъщерна фирма на Тека Индъстриал АД, Испания. Предлага уреди за бита, професионално оборудване, кухненски мивки, смесители за кухня и баня.


Сириус България ООД

Обзавеждане за баня, фаянс, теракота, гранитогрес, санитарен фаянс, смесители, шкафчета, фризове, декоративни плочки, душ кабини и др.


Би Джи Ар Груп ООД

Фирмата се занимава с проектиране, внос, продажба, изграждане и сервизиране на комплексни системи за климатизация, отопление и вентилация, както и внос и търговия на едро с термопомпи, битови климатици, електрически отоплителни уреди, бойлери.Акварелакс-БГ ЕООД

Акварелакс-БГ ЕООД е специализирана в оборудването за баня. Фирмата изработва и монтира хидромасажни вани с различна форма и размери, както и богата гама душкабини. Сред продуктите на фирмата ще откриете и голямо разнообразие от смесители и аксесоари.


Туна ООД

Туна ООД бани, вани. Акрилни хидромасажни вани-бели и цветни (14 цвята), стенни хидромасажни системи, парни кабини, душ корита, душ кабини.


Елис-Ге ЕООД

Елис-Ге ЕООД-бани. Фаянс, теракота, гранитогрес, клинкер, смесители за баня, санитарен фаянс, луксозни хидромасажни вани, душ кабини с масажи и парна сауна, аромо и хромо терапия, душ паравани, мебели за баня, мини басейни. Внос от Италия, Испания.


Дейтрон ООД

Дейтрон ООД-строителство, бани. Строителство на жилищни сгради.Строителство на хотели.Търговия с керамика и санитария, строителни материали и всичко за банята.Търговски обекти във Варна, Добрич и София.Развита дистрибуторска мрежа в цялата страна


Вани

Нова баня. Вани- ъглови, правоъгълни, с хидромасажни системи , душ вани. Възможноост за разнообразни цветови решения. Модерни решения за баня.


Нова баня

Фирмата изработва индивидуални проекти за бани, които са безплатни за нашите клиенти. Проектира модерни бани.


Кеман-Андрей Киров

Кеман-Андрей Киров- бани, санитарна арматура. Внос, търговия, сервиз електронна и бутонна водопроводна арматура. Сифони, шахти, масло и бензиноуловители от KESSEL. Дистрибутор на STERN, DELABIE GROUP, GROHE, KESSEL, HAMAM CONCEPT,IQUA.


Акванова ЕООД

Акванова ЕООД е вносител на луксозно обзавеждане за Баня и СПА. Вече трета година предлагаме на нашите клиенти парни душ кабини, необорудвани душ кабини, хидромасажни вани и минибасейни.


Аарон ООД

Бани-Фирма \"Аарон\" е представител на Полски продукти за обзавеждане за баня, с голямо разнообразие на душкабини, джакузита, мивки и санитарен фаянс на изключително достъпни цени.Посететe ни, за да се убедите сами в нашето качество.


Крайнер България ООД

Крайнер България ООД е генерален дистрибутор за БЪЛГАРИЯ на западни продукти в областа на санитарната керамика на следните фирми: Villeroy & Boch , Dornbracht и Duscholux.


Ди Ем Ен ЕООД

Търговия на едро с аксесоари за баня, душ-слушалки, тръбни окачвания, кошчета- хром, четки за тоалетни- хром, сифони и други. Извършваме директен внос, предлагаме ниски цени и качество.


Дейзи 13 ООД

Производство на мебели за баня от полистирол.


Бибовски ЕТ

Комплексно обзавеждане и оборудване за баня


 1   2 


 
Тагове Фирми