Билдимекс ООД

Предлага голямо разнообразие от врати: интериорни, входни блиндирани, нестандартни, пожарозащитни, гаражни, за търговски помещения и за кухненски шкафове, а също и фурнировани плоскости и паркогард. Mонтаж и гаранционно обслужване на продуктите.


Алпи инженеринг EOOД

Врати - интериорни (немски и полски) и входни. Поръчка, доставка, професионален монтаж. Паркет - масив, едроплощен, тип дюшеме: орех, дъб, череша, бук и др. Ламинирани паркети - безплатен монтаж. Консумативи за паркет. Дограма - алуминиева и ПВЦ.


Алпи Инженеринг ЕООД

Доставка и монтаж на интериорни врати, пожароустойчиви и специализирани врати и аксесоари за тях, PVC и AL дограма. Богато разнообразие. Добро качество. Професионален монтаж.


Бул Доор ООД

Производство на дървени врати по немска технология. Голяма цветова гама на типа покритие на вратата. Богата гама от врати - ламинат, фурнир, стъкло.


МК Груп ЕООД

Производител на стоки за дома с марка Gastra, която включва буфери и стопери за врати, уплътнители за врати тип четка, самозалепващи уплътнители за прозорци, мрежи за врати и прозорци, филцови и коркови самозалепващи плъзгачи за столове и маси и други.


М Сист ООД

Фирмата е специализирана в дистрибуцията и монтажа на врати. Интериорни, стъклени, блиндирани, гаражни, пожароустойчиви врати.


 1 


 
Тагове Фирми