Алвиза ЕООД

Продажба на фургони за офиси, складове и сервизни помещения, телескопични подпори, н-образни дървени греди, фасадно скеле, кулокранове, бетонобъркачки, циркуляри, машини за огъване, рязане и изправяне на арматура, лебедки, вилици, триноги, кюбели.


Световни нови технологии ЕООД

Внос и търговия на едро и дребно с машини, инструменти и всички видове консумативи за обработка на теракот, фаянс, гранитогрес. Изключителен дистрибутор и директен вносител на RUBI за България - лидер на испанския и европейския пазар.


ЗММ ООД

ЗММ ООД произвежда дърворежещи инструменти. Системи инструменти за Европрозорци, HW/HS фрези и фрезови глави, хобел глави, фрези за снаждане, профилни ножове и твърдосплавни пластини, абрихт ножове.



КНЕЖА АВТОТРАНС-И.ФАНДЪШКИ ЕТ

Магазини за строителни материали и железарски стоки.


СЕВЪНС ЕООД

Магазини за железарски стоки, жилищно строителство.


Атанас Г. Атанасов

Произвежда фрезери за алуминиева и PVC дограма, покриваща изцяло не само стандартните типоразмери, но и вашите допълнителни изисквания. Фирмата презаточва всички видове инструменти.


Джи Ай Ентърпрайс ООД

Почистващи системи CycloVac - качеството на вътрешния въздух, ефективността и лесното боравене са само някои от техните предимств.


Венцеслав Савчев и син ООД

Произвежда машини и резервни части за месопромишлеността, пълно оборудване на кланици и цехове за месопреработка, хигиенно оборудване.


Ню лайн сървис ЕООД

Сервиз на ел. инструменти на Спарки, Makita, Bosch, Metabo и др. Гаранционно и извънгаранционно обслужване, профилактични и текущи прегледи на машините. Компететнтна консултация при закупуване на машина.


Херц България ООД

Продажба, консултация и сервиз на уреди и машини за заваряване и термична обработка на пластмаси.


 1 


 




Тагове Фирми