Джаз ЕООД

Фирмата се занимава с проектиране, доставка и монтаж на системи за сигурност и охрана (СОТ, ПИС, CCTV и др.) Предлага разнообразие на продукти с различна степен на сигурност, което я прави идеален партньор както за дома и гаража, така и за бизнеса.


Аксина ЕООД

Фирмата се занимава с производство, монтаж и сервиз на сигнално-охранителна техника, системи за контрол на достъпа, охранителни системи и аксесоари. Фирмата е лицензирана е от МВР за извършване на монтаж на СОТ. Аксина ЕООД е член на БТПП.


Ронита

Ронита - сигнално-охранителни системи за сгради и автомобили, пожароизвестителни системи, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа както и на системи за логистика. Извършва проектиране, доставка, монтаж на сигнално-охранителни системи.


Енигма секюрити

Енигма секюрити - сигнално-охранителни системи, системи за контрол на достъпа, детектори за движение, пожарни аларми, контролни панели, аналогови и дигитални видео системи, включващи системи, камери за видео наблюдение, монитори, цифрови рекордери.


Метал АД

Производител на секретни заключващи устройства, строителен и мебелен обков.


Кейбъл груп ООД

Фирмата предлага системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестяване, домофони и видеодомофони, телевизионни. Телефонни мрежи и централи. Автоматизирани бариери. Светлинен дизайн.


Марк-3

Проектиране и производство на домофонни системи, домофонни апарати, кодови брави, сигнални системи.


ВЕПО-В.ПОПОВ ЕТ

Охранителни и сигнални системи, строително-ремонтни услуги.


ИВКОМЕРС ООД

Строително-ремонтни услуги - охранителни и сигнални системи.


Спийд Коннект ЕООД

Фирмата предлага продажба и монтаж на професионална охранителна техника – камери, аларми, пожароизвестителна техника, радиостанции.


 1 


 
Тагове Фирми