Начало ›Фирми ›Недвижими имоти
Интерстрой Юнион ЕООД

ВИП Комплекс “Ловен парк” е разположен срещу местността “Ловен парк” кв. “Дианабад”, в непосредствена близост до центъра на София. Заобиколен от зелени площи и изолиран от шума и напрежението. За повече информация www.interstroi.com


Златен Щит ЕООД

Строително-инвестиционно дружество.


ДОНАТЕКС

Строителна компания и агенция за недвижими имоти \"Донатекс\" създадена през 1994 г. е специализирана в областта на посредничеството при сключване на сделки за покупко- продажба на недвижима собственост и лидер в строителството и предприемачеството.


Balkan Dream Properties

Балкан Дрийм Пропъртиз е компания за продажба на модерни и традиционни недвижими имоти в България и Турция. Фирмата представлява мрежа от офиси и дъщерни фирми, съчетаващи опита от пазара в чужбина с качеството на имотите в България и Турция.


Топ Имот

Продажби на парцели , апартаменти, офиси и др.


Дарина - имоти

Покупко - продажби, наеми, управление, смяна статут на имоти, оценки на имоти


ET Пламена -2004

Апартамент за нощувки и стаи под наем в Кърджали.Контакт:0886889781,0886889780,036122990,zlatanasov@yahoo.com


Северно сияние ООД

Северно сияние ООД-недвижими имоти. Сделки с недвижими имоти- наеми, продажби. Дружеството има представителства във Варна, Бургас, Русе, Сливен, Стара Загора и свои брокери в Анталия, Мармарис, Кушадасъ, Бодрум, Антверпен.


Гранд БГ

Grand BG - Проектиране, строителство, озеленяване, консултации, покупко - продажба на недвижими имоти, наемни отношения. WWW.GRAND.BG - онлайн база данни за недвижими имоти за град Варна и региона, апартаменти, ново строителство, парцели, вили,къщи


 1 


 
Тагове Фирми