Начало ›Фирми ›Ондулин СМ ЕООД
Ондулин СМ ЕООД
град:
Пловдив  

адрес:
ул. Антим I 45 

телефон:
032/ 633 490, 032/ 634 910 

факс:
032/ 633 669 

сайт:

посещения:
51246


Ондулин Строителни Материали ЕООД - покривни системи, покривни изолации, изолационни материали. Вносител и търговец на битумни покривни материали на френската компания Onduline Group - създател на вълнообразния покривен лист на битумна основа.

Ондулин Строителни Материали ЕООД е регистрирано през 1993 г. като търговски офис за България на международната производствено – търговска групировка ОНДУЛИН ГРУП. България е четвъртата страна от Източна Европа, където ОНДУЛИН открива свое представителство. За изминалите години Ондулин Строителни Материали ЕООД успя да създаде и развие пазар за своите материали, голяма част от които представляваха принципна новост и не бяха познати до този момент в България. С развитието на търговската мрежа Ондулин Строителни Материали ЕООД се приближава към целта: да доставя материалите на ОНДУЛИН ГРУП максимално близо до своите клиенти и да им предложи възможно най-доброто обслужване.

ОНДУЛИН е регистрирана през 1944 от г-н Гастон Громие, създател на материала Ондулин - първия вълнообразен покривен лист на битумна основа. В началото фирмата произвежда Ондулин в завод в покрайнините на Париж, но постепенно разширява продуктовата си листа и отваря още заводи. В момента ОНДУЛИН управлява 9 модерни завода, разпололожени в Европа и Азия. През 1999 се откри най-новият завод на фирмата в Испания, а в края на 2000 г. завод в Полша. В момента фирмата строи десетия си завод, който се намира в Бразилия. ОНДУЛИН има търговски филиали в над 30 страни по света и изградена дистрибуторска мрежа в повече от 100 страни. Продуктите на фирмата могат да бъдат закупени на всеки континент, а общия брой на точките на продажба в световен мащаб са над 10 000.

 
Тагове Фирми