Начало ›Фирми ›Аустротерм България ЕООД
Аустротерм България ЕООД
град:
София  

адрес:
София 1532, Казичене, Индустриална зона 

телефон:
02/ 974 64 70 

факс:
02/ 974 64 61 

сайт:

посещения:
50063


Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални решения за изолация във всяка област - от мазето до тавана.

Аустротерм България ЕООД
Аустротерм България ЕООД
Аустротерм България ЕООД
Аустротерм България ЕООД
Аустротерм България ЕООД

Austrotherm води началото си от 1953 г., когато Освалд Новотни става първия производител на стиропор в Австрия. През годините фирмата се разраства, основавайки дъщерни дружества в много страни от Централна и Източна Европа. Днес групата на Austrotherm включва фирми в 11 страни с 17 производствени бази и заедно с фирми като Baumit и Murexin принадлежи към Schmid-Industrie-Holding, един от най-големите строителни концерни в Европа.

Аустротерм България ЕООД развива дейност на българския пазар от 2004 г., а първият завод за EPS в София заработва официално през май 2005 г. Признанието за високото качество на плочите от EPS не закъснява и още същата година Аустротерм България получава Златен медал на 61-вия Международен технически панаир в Пловдив. През годините на усилено строителство, фирмата успява да се наложи като лидер на пазара, успешно задоволявайки нуждите на своите клиенти.

В рамките на само няколко години заводът в София достига границите на своя капацитет. За да задоволи постоянно нарастващото търсене по време на строителния бум по българското Черноморие и да позволи по-гъвкава реакция на желанията на клиентите, Аустротерм България открива втори завод за EPS в Айтос през юли 2008 г. Със своите две производствени бази и екип от висококвалифицирани служители, компанията успява да откликне по най-добрия начин на нуждите на търговци, строители, архитекти и проектанти.

Като признат производител на топлоизолационни плочи от EPS и XPS, фасадни профили и плочи за вътрешно изграждане, Austrotherm държи преди всичко на високото качество и води последователна иновационна политика. Намирането на правилните решения за топлоизолация - от търговеца през строителя до крайния клиент, е основен приоритет в работата на компанията.

Енергоспестяваща топлоизолация от мазето до тавана
Austrotherm предлага оптимални решения за изолация във всяка област: за фундамента и мазето, за периметъра и областта на цокъла, за стените, плоските и скатни покриви, за вътрешността на сградата, както и за изолация от ударен шум.

Продуктите на Austrotherm
Austrotherm EPS (експандиран полистирол, стиропор) - изолационен материал, наложил се успешно за изолация на покриви, стени, плочи и основи на жилищни сгради и други обекти.
Austrotherm XPS (екструдиран полистирол) - за области, които поставят пред изолационните материали високи изисквания за устойчивост на натиск и влага.
Austrotherm Фасадни профили - придават индивидуален облик на всяка фасада.
Austrotherm Uniplatte - строителна плоскост за мокри помещения и вътрешно изграждане.
• Austrotherm Resolution - изолация на фасади, плоски и скатни покриви и подове.

Austrotherm. Перфектната защита в студени и горещи дни!


 
Тагове Фирми