Начало ›Фирми ›Руукки България ЕООД
Руукки България ЕООД
Лице за контакт:
Валентин Вълов 

град:
София  

адрес:
София, ул. "Евлия Челеби" №22 

телефон:
02/ 969 3046 

факс:
02/ 969 30 47 

сайт:

посещения:
34315


Руукки България ЕООД производството на метални изделия и готови системи за строителството, панели за стенно и покривно изграждане, високопрофилни и профилирани ламарини с цветно полиестерно покритие. Част от финландската корпорация RUUKKI.

метални изделия
метални изделия
метални изделия
метални изделия
метални изделия

Руукки България ЕООД е част от финландската корпорация "Rautaruuki Oyj" - RUUKKI - лидер в производството на метални изделия и готови системи за строителството, панели за стенно и покривно изграждане, високопрофилни и профилирани ламарини с цветно полиестерно покритие, стенни касети, окачени фасади, метални керемиди и цялостни водоотвеждащи стоманени системи - олуци, водосточни тръби и аксесоари. Компанията оперира в 27 държави и броят на служителите й надвишава 12 200 в цяла Европа.

Най-близкият завод на Руукки, намиращ се до Букурещ в Румъния, произвежда пълната гама от продукти за строителството - от рамкови конструкции до стенни панели и покривни компоненти. Доставките от завода в региона осигуряват бързо и качествено обслужване за клиентите, както на румънския, така и на българския пазар. Руукки доставя също покривни системи и услуги за клиенти от сектора на жилищното строителство в България чрез мрежа от местни дистрибутори.

Руукки предлага интересни архитектурни решения за покриви и стени. Продуктовата гама включва ниско и високопрофилни трапецовидни листове ламарина, профили със синусови или полукръгли форми, модели със стоящи шевове и метални керемиди.
Фасадните касети и ламели дават много възможности за индивидуални архитектурни решения.

Руукки предлага цялостни решения за халета от леки конструкции - носеща конструкция, ограждане, стенни касети, покривни столици, изолационни елементи със системи за водоотвеждане и обширна гама от аксесоари.

За жилищно строителство Руукки предлага система за покрив - различни модели метални керемиди и листове, с аксесоари към тях  и стоманени системи за водоотвеждане.

Олекотените конструкции стават все по-популярни не само при строителството на жилищни сгради, но и за гаражи и малки помощни сгради.

В качеството си на Ваш партньор, RUUKKI ще Ви помогне да оптимизирате Вашето строителство. Нашият опит в строителството и широкият избор на продукти, Ви дават възможност за бърз строителен процес на добра цена.

 
Тагове Фирми