Начало ›Фирми ›Терм инженеринг ООД
Терм инженеринг ООД
град:
София  

адрес:
София, бул. "Джеймс Баучер" 76, ет. 4, офис 416 

телефон:
02/ 470 70 61; 0885 44 3000 

сайт:

посещения:
900


Основен предмет на дейност на фирмата е противопожарен инженеринг, в частност пасивна огнезащита на метални (стоманени) конструктивни елементи, както и изготвяне и съгласуване на проекти по пожарна безопасност.

Фирмата разполага с висококачествени продукти за огнезащита на кабели и импрегнанти за дърво и тъкани.

Представяме на Вашето внимание консорциум от фирми, предлагащи широка гама продукти и услуги в областта на противопожарния инженеринг.

"Опти-Терм" ЕООД е официален представител за България на продуктите на водещи руски производители в областта на противопожарната защита и безопасност - ЗАО "Технотерм груп" - Москва, ЗАО "Научно-производствено предприятие Рогнеда" - Москва, "Научно-иновационен център по строителство и пожарна безопасност" – Санкт Петербург, а също така на "DUNAMENTI TUZVEDELEM" Zrt - Унгария.

"Терм инженеринг груп" ООД е специализирана в изготвяне, съгласуване с органите на НСПБЗН и изпълнение на проекти в сферата на пасивната противопожарна защита. Използват се висококачествени продукти за защита на метални конструкции, въздуховоди, ел. кабели и продукти, осигуряващи комплексна огне- и биозащита на дърво, отговарящи на най-високите изисквания на българските и международни стандарти.

 
Тагове Фирми