Начало ›Фирми ›Металпродукт АМС ООД
Металпродукт АМС ООД
Лице за контакт:
инж. Димо Демирев 

град:
София  

адрес:
София, кв. "Гео Милев", ул. "Венера" 8 

телефон:
0887 497 706 

сайт:

посещения:
2700


Производство и изграждане на метални халета с оградна конструкция от термопанели, козирки и навеси, спомагателни метални конструкции, метални стълбища и други строителни конструкции от метал.

Метално хале
Метален склад
Метални конструкции

Металпродукт АМС произвежда конструкции и елементи от всички видове стомани. Разполагаме с машини, които ни помагат за бързото и качествено производство.

Предлагаме и всички видове строителни дейности, свързани с изграждането на обекта до неговото узаконяване.

Разполагаме със собствена производствена база, както и с устойчив и висококвалифициран колектив. Екипът ни е от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит в производството на метални конструкции, монтажа, строителството, довършителните дейности.

Ние можем не само да изградим Вашата метална конструкция, но и да извършим всички довършителни работи по сградата и да Ви я предадем в изцяло завършен вид.
Металпродукт АМС разполага с квалифицирани бригади за всякакъв тип строителство и необходимата техника.

Екипът на Металпродукт АМС има богат опит с различни типове обекти. Фирмата ни извършва консултации за всички видове строителство. Предлагаме първоначални консултации за оптимален избор на конструкция, съобразени с нуждите Ви. Това е важен етап за направата и строителството, защото прави процеса по-технологичен.

Металпродукт АМС предлага гаранционно и следгаранционно обслужване на сградите, построени от фирмата.

 
Тагове Фирми