Начало ›Фирми ›Интериор - И
Интериор - И
град:
София  

адрес:
София, бул. "Тодорини кукли" №1А 

телефон:
0878 201 073, 02/ 946 07 89, 02/ 843 02 33 

факс:
02/ 843 78 81 

сайт:

посещения:
1343


Интериор - И ООД, вносител на висококачествени материали за мебели, е основен представител на утвърдени европейски компании Blum, Kaindl, Fundermax, Siro и други. За удобство на производителите на мебели фирмата разполага с 12 офиса в цялата страна.

Интериор - И е фирма, занимаваща се главно с внос и продажба на обков за мебели на австрийската фирма Blum. Като основен представител на Blum, фирмата държи изключителните права върху марката за България.

От 1992 година се стараем да бъдем полезни на производителите, предоставяйки им предимствата от използването на най-новите и качествени продукти в бранша.

Освен обкова с марка Blum, фирмата предлага голяма гама ПДЧ работни плотове, стенни панели и ламинати, кантове за ПДЧ, натурален, лакиран, фурнирован МДФ, HPL плочи, шпервани плочи, лепила, както и консумативи и аксесоари за цялата кухня.

Фирмата предлага на своите клиенти и разкрояване, кантиране, лакиране и всякакви необходими операции, за което разполага с най-висококачествената техника, съобразена с всички европейски стандарти и изисквания.

Зад всичко това стои екипът с над 130 служители, които със своя професионализъм и отдаденост допринасят за перфектното качество на продуктите, предлагани от фирмата, както и за най-комфортното обслужване на нашите клиенти.

Нов шоурум в София, 400 кв. м мострена зала, зона за проектанти, удобна локация.

 
Тагове Фирми