Начало ›Фирми ›Би Джи Ар Груп ООД
Би Джи Ар Груп ООД
град:
София  

адрес:
Централен офис - София 1408, бул. "Витоша" №115-117; Производствена и складова база - с. Яна, район "Балканстрой" 

телефон:
02/ 953 33 25 

факс:
02/ 953 36 32 

сайт:

посещения:
4360


Би Джи Ар Груп - системни решения за енергийна ефективност. Проектиране, доставка, продажба, изграждане и сервизиране на комплексни системи за климатизация, отопление и вентилация, както и внос и търговия на едро с чилъри, VRF системи, термопомпи и др.

Би Джи Ар Груп ООД
Би Джи Ар Груп ООД
Би Джи Ар Груп ООД
Би Джи Ар Груп ООД

За име на фирмата "Би Джи Ар Груп" ООД е избрана абревиатурата BGR - международното съкращение на България. Като българска групировка тя е създадена на 26.10.1995 г.

Първоначално фирмата се ориентира към търговия на дребно и регионална дистрибуция на битови климатизатори и отоплителна техника от внос, както и на смесители и санитарен фаянс от най-добрите български производители. Естественото развитие по посока включване на нови продукти и услуги довежда до развитието на инженерингови дейности - основно в областта на системите за централна климатизация и отопление.

Стопанското оживление в страната в годините 2003-2008 г. и неимоверно нарасналото търсене на комплексни, централизирани решения за климатизация, отопление и вентилация доведоха до съществено увеличаване на броя на наетите от нас специалисти в тези области, което постави нови изисквания пред ефективната организация на труда и до обособяване на отделни, специализирани фирми. Така през тези години бяха създадени нови дъщерни фирми, специализирани както в проектирането, изграждането и поддържането на комплексни ОВК системи, така и във внос на бойлери и продукти за обзавеждане на бани.

Нашата мисия е:

- Да създадем баланс между интересите на клиентите, целите на фирмите в групировката и нуждите на обществото;
- Да работим ефективно за икономия на енергоресурси като глобална задача на съвременния свят;
- Да създадем естетика и комфорт в интериора за нашите клиенти, чрез добре подбрана продуктова гама и качествено извършени инженерни дейности;
- Да бъдем известни като надежден и солиден партньор, да бъдем познати като българска групировка - "Би Джи Ар Груп".

Глобалните цели на "Би Джи Ар Груп" ООД, както и на останалите фирми в структурата, са свързани с:

- Пълно задоволяване на изискванията на нашите клиенти;
- Предлагане на висококачествени и иновативни продукти на българския пазар, най-вече такива, които са в синхрон с глобалната цел на съвременното общество за икономия на ресурси и опазване на околната среда;
- Установяване, поддържане и развиване на отношения на партньорство и пълно взаимно доверие с нашите чуждестранни доставчици и партньорите ни в страната.

През годините цялата дейност на всички във фирмата "Би Джи Ар Груп" ООД е насочена към прилагането на високоефективни и иновативни продукти и експертни решения с цел постигане на икономия на енергия както в промишлени и обществени сгради, така и в домовете на всяко семейство.

 
Тагове Фирми