Начало ›Фирми ›Тондах България ЕООД
Тондах България ЕООД
град:
София  

адрес:
София, ул. "Св. Пимен Зографски" 4, бизнес сграда 2, ет. 2; Георги Гегов - тел.: 0885 619 885; Борис Николов - тел.: 0885 333 789 

телефон:
02/ 988 36 20 

факс:
02/ 980 96 18 

сайт:

посещения:
11762


Тондах Глайнщетен АД е пазарен лидер в производството на керемиди. Фирмата се отличава с високо качество, призната професионална компетентност, естествени покривни материали и комплексно обслужване.

четирите елемента
Тондах
Глайнщетен
сертификат за качество

Покривите ТОНДАХ ® със своята дълготрайност и издръжливост повече от сто години заемат водеща позиция сред покривните системи. Керемидите ТОНДАХ ® са не само трайни, но и икономични, защото от решаващо значение за комплексна оценка на стойността на покрива е дълготрайността на продукта, а не разходите възникващи към момента на закупуване на материала!

Тук решаваща дума има действителната "икономичност" на материала – когато на строителя впоследствие не му се налага да влага допълнителни средства в различни ремонтни дейности. Това важи особено за покрива на една къща, конструкцията и покриването на който представляват много малка част от общите разходи за изграждането й.

От първостепенно значение е, че покривите ТОНДАХ ® в дългосрочна перспектива излизат по-изгодно, защото саниране на покрива би се наложило едва след 100 години - защото ТОНДАХ ® дава гаранция за всеки свой продукт от 33 години.

За Тондах успех означава на първо място доволни клиенти, доволни сътрудници и последователно разширяване на пазарните позиции.

 
Тагове Фирми