Начало ›Фирми ›Хева Инженеринг ООД
Хева Инженеринг ООД
град:
Пловдив  

адрес:
Пловдив 4006, бул. Цариградско шосе №53 

телефон:
032/ 624 800 

факс:
032/ 685 350 

сайт:

посещения:
8048


Хева Инженеринг ООД е експерт в топло- и хидроизолацията, епоксидни подове и др. В реализирането на проектите се използват съвременни технологии, осигуряващи високо качество и дългогодишна гаранция.

Хева Инженеринг ООД
Хева Инженеринг ООД
Хева Инженеринг ООД
Хева Инженеринг ООД
Хева Инженеринг ООД

Хева Инженеринг ООД е създадена през 2004 год. в резултат от разрастването на дейността на ЕТ ХЕВА-Христо Чолаков, създадена през 1990 год.

Хева Инженеринг ООД е член на Българската строителна камара и носител на наградата в категория Специализирани строителни работи за 2005 год.

Хева Инженеринг ООД е одобрен апликатор на Сика България ЕООД и официален вносител на минерална вата Knauf Insulation.
Knauf Insulation изразява своята благодарност към Хева Инженеринг ООД, като през 2007 год. връчва два сертификата: за реализиран най-голям оборот за доставки на Knauf Insulation продукти и за лоялност към марката Knauf Insulation.

В началото на 2008 г. Хева Инженеринг ООД започва производството на бетон и бетонови изделия в собствен бетонов център Хева Бетон и е производител на бетонови тухли, павета, бордюри и тротоарни плочи.

В центъра е въведена система за производствен контрол (СПК), гарантираща съответствие на произведения бетон с изискванията на стандарта.

Комплексната дейност на Хева Инженеринг ООД обхваща полагане на покривни и фасадни панели, хидроизолации и топлоизолации, епоксидни и полиуретанови подови покрития, антикорозионни и защитни покрития, еластични пълнители и уплътнители за фуги.

За извършването на покривните хидроизолационни работи като основен материал се използва високо полимерната мембрана SIKAPLAN 12 G - 15 G с дебелина 1.2 мм и 1.5 мм. SikaPlan e производство на SIKA AG. Устойчива е на ултравиолетови лъчи и атмосферни влияния. Отговаря на международни стандарти.
 
За извършване на фундаментни подземни хидроизолации като основен материал се използва PVC мембрана Plastiflex с дебелина 1.2 мм, 1.5 мм и 2.00 мм. Мембрана е с висока механична устойчивост, устойчива на течащи води, ниски температури, паразити, напукване и др.

Фирмата предлага на пазара материали за направа на стенни покрития, индустриални подови покрития от епоксидни смоли за леко, средно до тежко натоварване приложими за промишлени сгради и халета, производствени цехове, складови помещения, надземни и подземни гаражи, автосервизи, самолетни хангари, предприятия в хранително-вкусовата промишленост и др.

Като запазена марка на Хева Инженеринг ООД за обектите, изпълнени през годините, се наложи перфектната организация и прецизност при извършване на строително-монтажните работи. Водещи са изключителната коректност към възложителите и стриктното спазване на поетите задължения.

 
Тагове Фирми