Начало ›Фирми ›Тека България ЕООД
Тека България ЕООД
град:
София  

адрес:
София 1784, бул. Цариградско шосе 135 

телефон:
02/ 976 83 30 

факс:
02/ 976 83 32 

сайт:

посещения:
15412


Тека България ЕООД започва своята дейност през 2005 г. като дъщерна фирма на Тека Индъстриал АД, Испания. Предлага уреди за бита, професионално оборудване, кухненски мивки, смесители за кухня и баня.

смесители
грилове
фурни
печки

Една от главните цели на българския клон на компанията е да задоволи в максимална степен своите съществуващи и нови клиенти, като им предложи изключително широка гама продукти, съкращавайки съществено времето за доставка.

Кухненското подразделение на Тека се нарежда сред водещите марки за мивки, смесители и уреди за вграждане, произвеждайки висококачествени уреди за бита, професионално оборудване, кухненски мивки, смесители за кухня и баня. Компанията е един от най-големите производители в света на мивки и смесители и единствения технологичен производител в момента, който предлага пълна гама за вграждане, т.е. кухнята може да бъде изцяло оборудвана с марка Тека.

Кухненското подразделение на Тека се състои от 13 фабрики в Европа, 2 в Америка и 2 в Азия, както и от обширна мрежа локални представителства и дъщерни фирми, които покриват всяко кътче на планетата и които доставят мивките, смесителите и електродомакинските уреди за вграждане в 125 държави на 5 континента. Зад всяко изделие на Тека стоят професионалните знания и умения на специалисти и над 80 години опит.

Кухненските мивки и смесителите за кухня и баня Тека са отлична комбинация на качество и практичност, Отличното качество на метала на мивките (18/10 Хром / Никел с дебелина 08-1 мм) Ви дава гаранция за 15 години безпроблемно използване.

Микровълновите фурни за пълно вграждане Тека са без алтернатива на българския пазар по отношение на качеството, сигурността и възможностите, които те предлагат.

Многообразието на нашата гама абсорбатори (стандартни и тип "камина") Ви дават идеалната възможност да направите най-точния избор за Вашата кухня.

Керамичните плотове за вграждане Тека са отлична комбинация от трите най-важни характеристики за една кухня: качество, практичност и дизайн.

Продуктите на Тека могат да бъдат намерени във всички големи градове в страната в избрани мебелни магазини (главно кухненски студия), в магазините за бяла техника, за баня и др.

 
Тагове Фирми