Начало ›Фирми ›Топлотехника ЕООД
Топлотехника ЕООД
Лице за контакт:
Златко Стефанов 

град:
Благоевград  

адрес:
Благоевград, бул. Васил Левски №29 

телефон:
0878 828 101, 0889 62 90 42 

сайт:

посещения:
15847


Търговия на едро и дребно с материали и части за ВиК и отоплителни инсталации - помпи, хидрофори, тръби, бойлери, радиатори, камини, слънчеви колектори.

Фирма Топлотехника ЕООД присъства на българския пазар вече 18 години. Създадена е през 2001 година със 100% частен капитал. Основната дейност на дружеството е търговия на едро и дребно.

Към момента предлагаме многообразие от артикули в различни категории. Можете да закупите всичко необходимо за направата на водопроводни системи. При нас ще намерите всичко необходимо за изграждането на отоплителни системи за бита и промишлеността, както и различни по капацитет и дизайн бойлери - неръждаеми от 300 литра до 5000 литра с една или две серпентини, хоризонтални или вертикални; камини - на твърдо гориво с водни ризи; слънчеви колектори - селективни; котли на нафта, на дърва, на газ, на ел. енергия; пелети; панелни и алуминиеви радиатори; всякакви помпи за отопление и водоснабдяване - потопяеми и хидрофори; пласмасови съдове от 250 литра до 9 тона; тръби за парно, полипропилени, полиетилен, пвц - дренажни и канални тръби, медни тръби - с различни размери; богат асортимент от Вик части, клингирити, изолации, пожарни хидранти и пожарни кутии.

Продуктите, които Топлотехника ЕООД предлага на своите клиенти са с високо качество и конкурентна цена, което затвърждава позициите на дружеството като конкурент на българския пазар.
Освен два магазина и склад в Благоевград фирмата има и седем магазина, намиращи се в град Банско, град Разлог, град Гоце Делчев, град Петрич, град Сандански, град Дупница и село Сатовча.

 
Тагове Фирми