Би Джи Ар Груп ООД

Би Джи Ар Груп - системни решения за енергийна ефективност. Проектиране, доставка, продажба, изграждане и сервизиране на комплексни системи за климатизация, отопление и вентилация, както и внос и търговия на едро с чилъри, VRF системи, термопомпи и др.


Айсгард ООД

Електрическо подово отопление. Системи против лед и сняг за: улуци, водостоци, рампи, алеи, стълби, тръби, хладилни камери, антени, климатици, матове за огледала, ел. лири за баня, трифазни калорифери.


Топлотехника ЕООД

Търговия на едро и дребно с материали и части за ВиК и отоплителни инсталации - помпи, хидрофори, тръби, бойлери, радиатори, камини, слънчеви колектори.


Ковент-Клима ООД

Промишлени и взривозащитени (АТЕХ) осови и центробежни вентилатори, локални прахоуловители, въздухоотоплителни апарати за работа в потенциално експлозивна среда и вентилатори по параметри от клиента.


Калория ЕООД

От 1994 година фирма "Калория" има трайно присъствие у нас, като коректен партньор при доставката на съоръжения и с инженеринговата си дейност на отоплителни инсталации, системи със слънчеви колектори, при монтажа на горивно оборудване.


Витумбилд ЕООД

"Витумбилд" ЕООД e специализирана в проектиране, изграждане и сервиз на противообледенителни системи. Фирмата е основен партньор на датската фирма DEVI.


Софстройремонт ЕООД

Софстройремонт предлага всички видове външни и вътрешни ремонти, довършителни работи и извозване на строителни отпадъци. 2 години гаранция, коректно отношение, бързо и качествено изпълнение на всички строителни услуги.


Камини Център ООД

Фирмата проектира, изгражда и монтира камини. Внос на горивни камери от Италия, Полша, Чехия - 5г. гаранция. Индивидуални интериорни решения. Изделия от мрамор и гранит. Японски огнеупорни стъкла. Аксесоари за камини.


Доли ООД

Внос, търговия на едро и дребно с панелни радиатори, газови котли и крепежни елементи за тръби. Отоплителни и ВиК инсталации. Доставка и монтаж на енергоефективни системи и съоръжения. Слънчеви колектори. Пречиствателни станции за отпадни води


Декамекс ООД

ДЕКАМЕКС ООД е производител на акумулиращи бойлери, поточни бойлери и газови котли, хидрофори, смесителни и омекотителни системи за ВиК инсталации, изработени от хром-никелови стомани. Слънчеви и газови инсталации за отопление.


Камини-евроцентър ООД

Камини-евроцентър ООД камини с горивни камери и с открито огнище. Изделия от мрамор и гранит. Плотове за кухни, стъпала, подпрозоречни первази.Вентилатори, иноксови димоотводи, вентилационни решетки, въздуховоди, UPS-и, аксесоари за камини.
 
Тагове Фирми