Начало ›Фирми ›Отопление, вентилация и... ›Климатична, вентилационна,...

Би Джи Ар Груп ООД

Би Джи Ар Груп - системни решения за енергийна ефективност. Проектиране, доставка, продажба, изграждане и сервизиране на комплексни системи за климатизация, отопление и вентилация, както и внос и търговия на едро с чилъри, VRF системи, термопомпи и др.Екотермал ООД

Екотермал ООД е основано през 1992 г. с основен предмет на дейност търговия, проектиране и монтаж на отопление, вентилация, климатизация, слънчеви и ВиК инсталации. Фирмата произвежда още : лири за баня, комбинирани бойлери, колекторни кутии и др.


Акилмак ЕООД

Вентилация, климатизация и отопление. Проектиране, доставка и монтаж на вентилационни инсталации. Производство на въздуховоди и елементи, вентилационни боксове, рекуперативни вентилационни блокове, кухненски смукатели, въздушни филтри, шумозаглушители.


ACO - Строителни елементи

ACO - Строителни елементи. Отводнителни системи, съоръжения за пречистване на отпадни води, системи за естествена светлина, димоотвеждане и вентилация.


Ютилитис ЕООД

Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, вентилационни и климатични системи. Слънчеви инсталации. Енергийно обследване. Саниране на сгради.


Нимел ЕООД

Ел. и ВИК инсталации, вентилационни системи.


Климат ООД

Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на отоплителни и котелни инсталации. Слънчеви инсталации за гореща вода. Климатични и вентилационни инсталации.


Си Ди Ел ЕТ

Климатизация, вентилация, отопление. Доставка, монтаж, сервиз. Офис мабели. Хотелско обзавеждане. Хладилна техника.


Нико Клима Терм

Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации за промишлени, административни и битови сгради. 1   2 


 
Тагове Фирми