Евроклийн - България

Фирмата предлага широка гама услуги – професионално почистване и абонаментна поддръжка, обработка и възстановяване на мрамор, гранит и др. естествени камъни, леки строителни ремонти, монтаж и поддръжка на вградени системи за почистване.


Сити-Ер ООД

Сити-Ер ООД ремонт, почистване. Къртачни услуги,ВиК. Отдаване на пробивни и къртачни машини под наем. Къртене на бетон и тухли. Отстраняване на настилки, плочки. Пробиване на дупки и канали.Извозване на строителни отпадъци.


Елф ООД

Елф ООД - професионално почистване на всякакъв вид твърди настилки,стъкла,витрини,мека мебел,басейни. Почистване след ремонт както и цялостно почистване на всякакъв вид сгради. Пране на килими, мокети, мека мебел.


Меджик клийн

Професионално почистване на дома и офиса,почистване в дълбочина на мебели,цялостно обезпрашаване.Комплексно и абонаментно почистване.


Хидромек ЕООД

Изкопни дейности, дренажи, обратен насип и вертикални планировки. Разбиване на бетон, асфалт и др. с хидравличен чук.


Камелия Савова ЕТ

Почистване на домове, офиси и други.Спейскомерс

Агенция за почистване с дългогодишен опит на немския пазар гарантира кристална чистота в офиса, дома, вилата, магазина и ресторанта. Абонаментно и поддържащо почистване от професионалисти.


Стил - 2007 ЕООД

Комплексно почистване на дома, офиса и други.


Клийн Сървис

Почистване на домове, офиси, хотели, производствени и индустриални сгради, еднократно и на абонамент.


Eфисен

Професионално почистване на домове и офиси. Почистване след ремонтни дейности, абонаментно поддържане. Шлайфане и полиране на мрамор и мозайка.


 1 


 
Тагове Фирми